Efektivní osvětlení prodejen

Provozujete prodejnu, obchůdek či kavárnu? Poradíme vám, jak pomocí světla vytvořit tu správnou atmosféru, která potěší nejen vás, ale hlavně vaše zákazníky.

Světlo je nejefektivnější materiální podporou v místě nakupování. 

  1. Prodejna se svou výlohou musí zářit až do ulice, aby
    osvětlení prodejny
    osvětlení prodejny
    kolemjdoucím bylo nejen jasné, že je otevřeno, ale aby je lákalo nahlédnout dovnitř.
  2. Světlo v interiéru nesmí oslňovat. Reflektory namířené na zboží, musí být ve správných vzdálenostech a úhlech, aby nesvítily do očí zákazníkům i obsluze. Nad sezením by neměly být vidět světelné zdroje.
  3. Správně zvolená teplota chromatičnosti (barevné podání světla) dělá zázraky. Pokud například prodáváte pečivo z dřevěného interiéru, do žluta zbarvené světlo vám pomůže vypíchnout atmosféru domácího pekařství. Pokud prodáváte bílé košile v moderním stylu, studené světlo do jasně bílé podpoří atmosféru čistoty a chuť zkoušet oblečení. Každé zboží v kombinaci s prostorem kde je vystavené, si říká o jiný typ osvětlení.
    osvětlení prodejny
    osvětlení prodejny
  4. Atmosféra a design. Máte svou prodejničku či kavárnu rádi? Dejte jim život! Hra se světlem a stínem a designovými svítidly podpoří vaší firemní kulturu. Do harmonického interiéru se budou vaši zákazníci rádi vracet. A to je přeci to, co chcete – pokud tedy nemáte hospodu na mýtince 🙂

 

Poptejte na svůj projekt architekta, který rozumí světlu. Vytvořte krásné místo se specifickou atmosférou, o které se bude mluvit. Je to investice, která se vám mnohonásobně vrátí.

 

Jan Petráň / Pairam

 

Nezávazně poptat architekta

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.

Kontaktujte nás, těšíme se na Vás.

Nové rozpočty a projekty:

Příjem a výdej zboží vč. termínů:

Fakturace:

PAIRAM
Oldřichova 49, Praha 2
(vstup z ulice Svatoplukova)
Showroom otevřeno:
Po – Čt: 9 – 17 / Pá: 9 – 14:30

IČ: 04091329
DIČ: CZ04091329

Ve správném světle Pairam